Mierlo-hout

Onder het motto: Beleef ’t op ’t Hout! presenteert de Ondernemers Vereniging Mierlo Hout (OVMH) zich aan u.

Want ’t Hout is dan wel een wijk van het Helmondse, maar heeft nog steeds een eigen identiteit met een sterk winkelaanbod in een geheel nieuw centrum en genoeg parkeerplaatsen voorhanden. Ook het verenigingsleven is sterk vertegenwoordigd, samen met het OVMH staan ze voor een sociaal gezicht op ’t Hout, waar de gemeenschapszin hoog in het vaandel staat.
Daarom is het goed toeven op ’t Hout. Waar ze samen en vol enthousiasme aan een economisch sterke regio werken.

Ze willen we u laten zien dat de OVMH een actieve vereniging is, met zo'n 70 tal actieve leden. Daarvan kunt u, als consument, profiteren!

Denk aan de Houtsnippers Spaaractie. Bij werkelijk elke aankoop bij de 30 aangesloten winkels, kan men punten laten bijschrijven op een speciale digitale Houtsnippers Spaarpas. Elke uitgegeven euro (excl. rook- en tabakswaren) geeft recht op 1 punt. Men kan van de gespaarde punten bijvoorbeeld een waardebon (waarde 5 euro) halen bij The Read Shop aan de Hoofdstraat, men moet hiervoor 1000 punten af laten schrijven. Deze waardebon is contant in te leveren bij de 30 aangesloten winkeliers (zie voor deelnemers www.houtsnippers.nu). Ook worden er Valentijn/moederdag/vaderdag acties gehouden. Er is een 55+ club met allerlei leuke uitstapjes, men laat een bepaalt aantal gespaarde punten afschrijven en u kunt meedoen. Dit alles onder het motto ‘Gratis Sparen, voor Gratis voordeel’.

Ook de jaarlijkse consumentenbeurs in Ontmoetingscentrum de Geseldonk en Sporthal Polaris is een begrip. Deze beurs (1000 m2 vloeroppervlak en 65 standhouders) trekt jaarlijks 9000 bezoekers in 3 dagen. (de 1e vrijdag, zaterdag en zondag van november). Zodoende is dit een van de weinige grote beursen die Helmond nog rijk is en wordt georganiseerd door de ondernemers zelf. Kortom, ze gaan positief de toekomst in met: een nieuw, prachtig centrum - een nieuwe website - een nieuw logo onder het motto: “Beleef ’t op ’t Hout!’. Proef de sfeer… beleef ‘t! Wij hebben er zin in en u bent meer dan welkom!

www.ovmh.nl

Winkels